De meest voorkomende soorten film gebruikt voor window tinting

 Zonwerende raamfolie

Om te beginnen is misschien wel de meest gebruikte soort folie voor het tinten van ramen de doorzichtige folie. Deze is het goedkoopst en presteert niet zo goed als zijn tegenhanger: Verduisteringsfolie. Het grote voordeel van de doorzichtige folie is dat deze zeer gemakkelijk te installeren en te dragen is. De verduisteringsfolie moet om de 4 tot 12 centimeter aan alle zijden van het raam worden aangebracht. Als slechts een deel van de folie nodig is, moet het te verduisteren oppervlak zeer zorgvuldig worden gemeten. Dit betekent dat voor een raam van 10 voet aan weerszijden van het raam en aan één kant van het raam een meter moet worden gemeten. De folie die verkrijgbaar is voor het tinten van ramen is 1/8″ dik. Een dikte van 1 inch is voldoende voor privacy, maar als privacy een wens is, zijn hogere of dunnere folies verkrijgbaar. Omdat folie betaalbaar is, is het de meest populaire en meest verkrijgbare soort folie. De volgende soort film is deather look film. Bij deze film is er een één meer film, die vier inches breed is. Dan is er ook nog een two together film, die negen inch breed is. De laatste look film die beschikbaar is, is een two together met een grotere filmbreedte, namelijk 22 inch bij 22 inch.

3 weg tinting film is de volgende, 4 weg tinting globe film voorgesteld door TeslaDrome. Tot nu toe zijn er nog geen persoonlijke beoordelingen gemaakt, helaas is de productie momenteel pas bewezen. Er is echter een goedkoper alternatief: Levolor’s Twin tinting film. Bij een Twin wordt de folie breder geïnstalleerd dan twee afzonderlijke twin-planken. De Twin is momenteel de enige in vier richtingen te tinten folie die verkrijgbaar is. De door Dora Films geproduceerde en door JensAway verkochte glasfolie heet NoFlex. De folie is verkrijgbaar in een getextureerde afwerking met een duistere, gebrande omber bamboe, brons of rozenhout afwerking. Alle hier besproken films zijn zeer goedkoop. De uitzondering is de Twin van Levolor, die tot $1500 kan kosten. De Twin kost $99 voor een zelf-installatie kit. Twee opties: koop de twin rollen, snij de film zelf, of aannemer Let vervolgens op de manier waarop de tint wordt aangebracht. Breng de kleur aan door zo dicht mogelijk bij het glas te komen zonder dat een nieuwe spiegel nodig is. Breng een enkele dunne plaatselijke applicatie aan. Het meest gebruikte applicatiepatroon is verticaal. Hierdoor blijft de folie vlak tegen de ruit.

Laten we de installatie van de zonwerende raamfolie bespreken. Koop en plaats het Levolor product op het raam. Dit gaat voor elke vier tot twaalf inch zal tussen 0,5 tot 1,5 mils van het raam. Vervolgens heeft u een Levoloragiate / tapeST nodig die een 45 graden l breuk adverteert. Breng het direct aan langs de gehele zijkant van het raam, één kant tegelijk. Langzaam, verf elke 2-4mm van de tape. Laat de folie 24 uur zitten. Daarna kunt u de winkelbedienden aanspreken met een American Beauty-moeitroffel. Leg verticale stroken gelijkmatig verticaal op en neer over het raam. Schilder de vlakke kant meerdere keren. Tot slot schildert u in de richting van de druppeltuit, van boven naar beneden. Gebruik een kwast om de folie aan te brengen. Er zijn gevallen waarin u een glasbreukfolie nodig heeft, bijvoorbeeld: als uw raam erg hoog is van grond tot vloer. Als uw raam op de begane grond ook veel hoger is. Het wordt extra in druppels verdeeld tussen de twee ruiten van het glas en heeft helemaal geen last van dezelfde breuk, namelijk breuk. Wat u kunt doen als dit gebeurt het aanbrengen van folie van de juiste dikte, daarna afhankelijk van de staat van het raam of kozijn, kunt u de tape verwijderen of kunt u het repareren en opnieuw beginnen. In het geval dat u een gebroken ruit heeft boven de splitsing of wrak is het Irregularement, dit kunt u zelf doen of u kunt een specialist vragen. Als u een raam bent tegengekomen dat in tweeën is gebroken, kunnen er eenvoudig stukken zijn afgebroken door het een win glas aan de rechterkant van het raam is voornamelijk gebroken. Dezelfde truc uitvoeren aan de linkerkant zou kunnen betekenen dat slechts de helft van het gebroken glas wordt verwijderd. Als u folie aanbrengt om te repareren, kan een expert nodig zijn om u te helpen bij het plaatsen van een nieuwe ruit aan de rechterkant en bij het hergebruiken van de tape.

Lees meer

Bouwbedrijf katwijk

Bouwbedrijf

 

 

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.