Hoe haalt u het beste uit uw huisdecoratie?

Lichtarchitect

Een lichtarchitect / interieurontwerper moet begrijpen het belang van verlichting en alle variabelen die kunnen maken of breken een kamer, tuin, ingerichte kamer (TV / plan / voicing kamer – zie voorbeelden hier), zolder kamer (stookruimte, zolder voorraadkast, verdieping carport, tuinhuisje of tuinhuisje) – zie voorbeelden Manieren om gebruik te maken van daglicht: Er zijn verschillende manieren om het daglicht optimaal te benutten: Dimmers en schakelaars

Dit kan zijn om het interne lichtniveau aan te passen, te wachten tot ze warm genoeg aanvoelen voordat het interne licht wordt ingeschakeld, schakelen is goed voor het aanpassingsvermogen, de energie-efficiëntie en de controle. Jaloezieën Met jaloezieën kan het lichtniveau optimaal worden geregeld; en als u jaloezieën van goede kwaliteit hebt, dragen ze enorm bij tot een goed verlichte ruimte. Pendelverlichting Hangverlichting is zeer populair geworden voor het moderne gebruik, vaak gezien in werkbladen, keukens en badkamers, waar het een interessante sfeer geeft en energie bespaart. Halogeenlampen Halogeenlampen zijn nu veilig te gebruiken voor nachtverlichting, veel verbeterd ten opzichte van vorige versies, en worden nu gebruikt voor tuinverlichting – gekleurde lichtbundel wordt veranderd van het gewone heldere licht in een zeer warme kleur. Zij produceren ook zeer goede gerichte lichtspreidingen.

Buiten / Landschap Verlichting Laagspanningslandschapsverlichting is speciaal ontworpen voor gebruik rond de begane grond. Paden en afgelegen tuingedeelten hebben veel baat bij een goede  verlichting, die onvolkomenheden verbergt, struikelen en vallen vermindert en het huis een vrediger en comfortabeler buitengevoel geeft. verzonken lampen voor grondverlichting benadrukken een ‘spotlight-effect’ en geven een zachter gevoel voor tuinen op begane grondniveau, of voor dramatische accenten. Omhoog- en omlaagverlichting creëren verschillende effecten, en zorgvuldig ontworpen verlichting voor succes. Gebruik van licht in loft ruimtes: In sommige gevallen is, vanwege de dakdiepte van het gebouw, de eis voor verlichting in overeenstemming met de bouwvoorschriften en de bouwvergunning van de plaatselijke overheid. Dit zal echter waarschijnlijk niet het geval zijn bij zolderverbouwingen, garageverbouwingen, aanbouwen en zolderverbouwingen.

Maar, veel van de bedrading kan worden omgelegd zodat de losgerukte kabel onder of boven een ‘relatie’ van aftakking kan worden gehangen. Na het verwijderen van de bedrading, (in een schrijnwerkerij), dan vervangen in de gelijkwaardige stekker in het elektrische paneel is zuiniger en ziet er meer ‘ esthetisch aangenaam. Stroomonderbrekingen worden verzorgd door een 120Vter gemiddelde. Met een verlichtingschassis op zijn plaats kan de bedrading, denk ik, worden aangelegd voor een nieuwe buitenlantaarnpaal, een nieuwe metalen frontplaat, en zelfs voor het vervangen van bestaande balkonverlichtingssystemen. De berekeningen die we doen in productontwikkeling zijn afgestemd op de individuele behoeften van de klant: ben je een power-Plug. Ik adviseer: Licht controle mag niet te veel aandacht krijgen! Type uitrusting: Het zou goed zijn een soort systeem te plannen met automatische of handmatige stroomonderbrekers. Digitale stroomkringen zijn veel minder betrouwbaar bij de werking van een buitenverlichtingspaal/controlesysteem. Radiatoren, ventilatoren, pompen of airconditioning units Kunstlicht, zoals: Deze zouden kunnen omvatten: irtiluxx Deze kunnen allemaal vanaf hetzelfde bedieningspaneel worden bediend.

Lees meer

Lichtontwerper

Lichtontwerp openbare ruimte

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.