Hoe installeer je een stofzuiger?

Vloer schuren Amsterdam

Begin met het afschrapen van alle oude verf of afwerkingen, inclusief breeuwen, als die rechtstreeks op de houten vloer zijn aangebracht, of andere afwerkingen. Stofzuig de vloer om al het oude stof op te vegen. Haal vervolgens uw stofzuiger tevoorschijn en maak de hele kamer grondig schoon met een stofzuiger. Dit zal ervoor zorgen dat het stof van de vloer, samen met alle schilfers en stof, helemaal weg zijn. Voor uw zeer grote cleanroom met meerdere kamers kunt u misschien beter een draagbare stofzuiger huren of zelfs een boenmachine die uw werk veel gemakkelijker zal maken. Indien mogelijk moet u alle meubilair uit de kamer verwijderen, anders kan het zijn dat u het weer moet verplaatsen. Goed stofzuigen en afstoffen Haal nu uw stofzuiger weer tevoorschijn of koop een stofzuiger en zuig alle plekken die geschuurd moeten worden. U kunt zowel de voorwaartse als de achterwaartse methode gebruiken en de snelheid tussen 0 en 900 DPM op de slang, of het hulpstuk met speciale een Processor. Hoe lager de DPM, hoe langzamer de snelheid. Zuig naar binnen en naar boven en herhaal dit van de ene hoek van de kamer naar de andere, waarbij u de secties lichtjes overlapt.

Voorbereiding voor je vloer schuren 1. Verwijder alle gepolijste afwerkingen van de vloer met een schuurpad. Deze stap is zeer belangrijk bij het aanbrengen van de laklaag. Het laatste wat u wilt doen is beginnen met schuren en dan teruggaan en opnieuw schuren wanneer u één onvolkomenheid op één van de planken hebt. Gebruik schuurpapier korrel 100 voor diepe krassen. Voor lichtere vlekken gebruikt u schuurpapier korrel 120. Het is ook veilig om meer dan één schuurlaag over elkaar te gebruiken. Gebruik uw schuurmachine om te schuren tot vlak bij de fabrieksafwerking, tot in de groef tussen eikenhouten sierlijsten, en vrijwel alle door de fabrikant gemaakte vloeren, laminaten en houten afwerkingen.

2. Als er grote krassen met een zaagblad zijn gemaakt, moet u, nadat de oude afwerking is weggeschuurd, opnieuw een toplaag van koperfolie aanbrengen. Deze wordt na jarenlang gebruik dof en vaak moet u de toplaag blijven gebruiken en opnieuw een laag aanbrengen wanneer u het kale houtoppervlak probeert te schuren.

3. Nadat u een paar plaatsen hebt schoongemaakt, gaat u over het hele vloergedeelte met fijn schuurpapier korrel 220, waarbij u erop let dat u de wanden zo vlak mogelijk schuurt tot de fabrieksafwerking. Het kan zijn dat u de machine een paar keer over het gebied moet laten gaan om de ruimte egaal te krijgen voordat de vloer er vlak uitziet en ervan uitgaande dat u alle reparaties hebt uitgevoerd. U kunt tot op de tegel schuren met schuurpapier korrel 220.

4. Vervang nu alle versleten meubels, verplaats de meubels naar het midden van de kamer en schilder ze opnieuw. Ik gebruik twee blikken van een zacht droog oplosmiddel, zoals StoryRust dat bij Lowes wordt verkocht. Nadat u residuvrij en glanzend bent, gaat u over de hele vloer, vooral in de buurt van de ramen van het huis, met een fijn schuurpapier om eventuele oneffenheden glad te strijken. Breng dan een brede doffe calk zoals thinset aan op de vloer, laat drogen, en breng twee lagen thinset aan, schuren tussen elke laag. De sleutel tot een vlakke en gladde bak is dat u het tegellijm over het gehele oppervlak moet kunnen strijken en vervolgens alles van de vloer moet vegen. Breng vervolgens twee lagen van een sterk product aan, zoals 5race dat is ontworpen voor de fijnere oppervlakken en meestal wordt gebruikt op boten en sierlijsten, waarbij u één laag tegelijk aanbrengt en deze vervolgens afveegt, waarna u de tweede laag aanbrengt. U krijgt een prachtige vloer die eruit ziet als gloednieuw, nu, na slechts 10 minuten en sommige waren veel te snel uit, zult u verbaasd zijn over hoe u eruit zag. Dit kan gewoon niet worden gedaan met andere producten. Met een kitpistool kunt u een dunne laag thinset aanbrengen, 1/8 tot 1/4 van de weg, en het gladstrijken met een terugloop over de hele vloer. Zoals ik de eerste laag heb gedaan, hecht het zich aan zichzelf en laat een toplaag achter die vochtig is, maar toch glad en duurzaam als je niet te veel druk uitoefent.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.