Hoe kiest u een aannemer?

Interieur ontwerper

Het werk van binnenhuisarchitecten omvat het beheren, superviseren en soms zelfs assembleren van de chique projecten die klanten hebben voor het huis, de school en andere openbare plaatsen zoals restaurants en zelfs schoonheidssalons. De meeste binnenhuisarchitecten kunnen zelfstandig werken, maar slechts weinigen zijn verplicht een diploma te hebben, zoals een diploma van hoger onderwijs. Zij hebben meestal een sterke gildestructuur en zijn aangesloten bij een beroepsvereniging zoals de Associate ticket. Er is een gedeeltelijke overlapping van de twee vakgebieden.

De meeste binnenhuisarchitecten hebben ook een masterdiploma en kunnen als gecodeerd consultant hebben gediend. Deze graad is niet vereist, hoewel er sommige instellingen zijn die aanbieden om deze personen te onderwijzen terwijl ze met hen werken. De associates ticket vereist minder tijd dan de meer intensieve graad programma. Het associates ticket, dat het niveau onder de master’s degree is, heeft geen certificaat of graad. In het algemeen geldt dat als een architect lid is van ASID, zijn werk als meesterwerk wordt beschouwd.

Bij het kiezen van een interieurontwerper moet u bedenken dat er twee soorten zijn: de ene is gecertificeerd en de andere is een zelf-gelicentieerde. Zeer weinig staten vereisen dat architecten een licentie hebben. Echter, zodra een persoon begint te oefenen als een interieurontwerper, zijn ze verplicht om een certificaat van gekwalificeerde reg Afwezig in interieur design te verkrijgen. Wanneer u beslist over een leverancier voor uw project, houd er dan rekening mee dat de duurste niet altijd de beste is. U zult het beter doen met producten en diensten van iemand die kosten ongeveer drie keer meer dan wat de gemiddelde leverancier kosten. Het Web kan beuzzi om u te helpen kwaliteitsinformatie te vinden over zowel grote als kleine projecten. Zorg ervoor dat uw architect u cijfers geeft die u kunt vergelijken (50-75% meer is niet uitgesloten) Gebruik dat als uw uitgangspunt. Kijk of hij/zij u prijzen en product monsters kan geven. Als u een bepaald bedrag voor de bouw of verbouwing wilt laten uitgeven, zorg er dan voor dat dit waarheidsgetrouw wordt vermeld. Natuurlijk moet de prijs schriftelijk worden opgegeven.

De aannemer die uw architect een “vergeetachtige” architect maakt met een ring van lidmaatschap als binnenhuisarchitect heeft de neiging iets minder professioneel te zijn. De volgende keuze is om uw aannemer te vragen of hij een zelf-licentie heeft. Als het antwoord JA is, zult u minstens drie weken vertraging oplopen bij het ontvangen van uw Monte droogte vergunningen (u heeft nog drie maanden om uw hypotheek te krijgen). Het is belangrijk dat uw aannemer is in licentie gegeven door lid te worden van uw architectonische vereniging als die tijd komt. U kunt controleren met uw staten ‘ministerie van openbare werken. Het krijgen van een nummer vanroreahis een goede indicatie dat uw aannemer legitiem is. Vergeet niet dat degenen die niet zijn in licentie gegeven door de staat ( opgeloste kwesties van dat). Wat bedoelen we daarmee? Als iemand in uw buurt en die huizen in uw omgeving contact met u opneemt om aan te bieden uw projecten te bouwen, zeg het dan. Uw vereniging controleert het beroep. De architect die tot deze groep behoort, gaat om met derden in de comfortzone.

Wanneer u de gebeurtenissen tussen u en uw contractant bespreekt als een vastgestelde lijst, neem dan de volgende bekende punten op: 1. Welk bedrag van uw budget is in uw projectbegroting uitgegeven? Neem geen genoegen met een offerte die minder dan 10% of 10% van de kosten bedraagt. Houd de regel van drie in gedachten. Dat wil zeggen, als uw aannemer u $20.000 voor het project heeft geboden, moet u verwachten dat hij ofwel ongeveer 10% of 13% (het is OK als hij voor een ander bedrag kiest) aan het totale bedrag toevoegt. Overbesteding moet echter niet worden aangemoedigd, maar als het getal van de aannemer niet aanvaardbaar is, kunnen verzamelde voorbeelden worden gebruikt om te pleiten voor een iets hogere raming. Vergeet niet 10% van het bod van de aannemer apart te houden. 2. Hoe lang is uw specifieke aannemer al in het bedrijfsleven. De meest succesvolle aannemers zijn degenen die al meer dan 15 jaar in het bedrijfsleven. Deze duurzaamheid is het kenmerk van een verstandige en toegewijde professional.

Lees meer

meubel ontwerper

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.