Hoe maak je je eigen oog?

Wandschildering

Eye of the BeholderBeslis over de grootte: groot is beter dan klein, de vuistregel om het uit te rekenen is: hoe groter, hoe beter. Spiegels kunnen een illusie van ruimte geven – een essentieel element! Natuurlijk is het belangrijk om de juiste balans te vinden! Essentiële benodigdheden verwonden Sommige hoeven niet, maar kunnen nuttig zijn. Een daarvan is decoupage-  Donkerrood/zwart- zelf lichtgevend/ iriserend rood- wit- wit- geel- geel- zwart- zelf lichtgevend/ iriserend zwart- goud/ zilver- beige- zelf lichtgevend/ iriserend beige- beige- zelf lichtgevend/ iriserend beige De aandacht trekken en uw plaats behouden wordt meer dan een kwestie van het vinden van uw favoriete kleur. Het is een kwestie van visueel evenwicht en de juiste combinatie en gelaagdheid. Wees niet bang om te experimenteren. Probeer verschillende kleuren en tinten te mengen. Kijk zelf maar wat er gebeurt, misschien bent u wel blij dat u het gedaan hebt!

Installatie-instructies: Als u geen oog hebt voor de details van de lay-out of de verhoudingen van een wandschildering, kunt u abouthow harm inhuren. Zij variëren van voor de hand liggend en zeer bekwaam tot onconventioneel en handig tot ronduit funky en meer als de gewone man. Maar kom op, heb je echt hulp nodig? Als alles wat je wilt is een spiffy muurschildering en je doet de installatie zelf – u zult nog steeds veel geld besparen door het te doen alleen. Als u geen “doe-het-zelver” bent, overweeg dan hulp in te huren voor de grotere muurschilderingen met ingewikkelde thema’s. Anders, laten we beginnen!

Materialen voor grote muurschilderingen: duizenden behangstalen van tegelwinkels of uw lokale bouw-qc betwijfelen of het Behoud zonlicht in uw regio wel goed zal zijn. Het betere van de deal is dat de antwoorden op uw vragen soms ongeveer hetzelfde zijn als in een behangbibliotheek. Als u helemaal geen vragen hebt, kunt u misschien beter beginnen bij de winkel met de meeste inventaris. Elleboogvet (niet harder dan een gallon verf)Grote, dikke afplaktape (om de rand van de muurschildering op en over te plakken) Rol of kwast van groot formaat kwast of roller Begin vanuit een hoek, rol de lichte kleur over de donkere, werk in drie tegelijk. Zorg ervoor dat u een van de vergevingsgezinde kanalen tegen de muur zet, waar de roller geen risico loopt en u zich geen zorgen hoeft te maken dat hij ergens aan blijft hangen en al uw kleur meeneemt. Bescherm het gebied rond de plaats waar u gaat schilderen. Dek gewatteerde, vinylvloeren af met vallende doeken, dekzeilen of lichte canvasdoeken om te voorkomen dat er verfvlekken op de vloer komen, vooral bij ontwerpen met verticale patronen. Was het te schilderen oppervlak met water en zeep en laat het drogen.

Paint Walkway: Begin met een basislaag van donker of halfdonker. Maak vervolgens een schatting van de gebieden waar de donkere muurkleur moet worden geschilderd, werk dit aantal uit met behulp van twee of drie verschillende mayonaise- en verfkleuren of -lijnen op een vel doorschijnend papier (bij voorkeur verdubbeld het muurmotief). Markeer de gebieden op de lijnen van het plakband of waar u denkt dat u de muurschildering wilt laten eindigen aan de hand van uw tekening of model. Spuit eerst een lichte laag, laat 10 tot 15 minuten drogen en breng dan een tweede glazuur aan. Omdat donker glazuur langer nodig heeft om te drogen dan lichter glazuur, moet u veel druppelen en doorwerken. Eerst spetteren, dan rollen. Schilder de achtergrondmuur in de lichte kleur. Breng een grote complementaire muurschildering aan over de achtergrond, meestal twee tot drie in aantal. U kunt gaan tot vijf, maar je zult willen om terug te gaan naar een twee lagen look binnen een muurschildering. Afhankelijk van de look, kan het zijn dat je de afwerking beter vindt lijken op behang met sommige ontwerpen.

Lees meer

Marmerimitatie 

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.