Hoeveel kost uw houten vloer?

Vloer schuren Rotterdam

Begin met willekeurig schuren, beginnend in het midden van uw houten vloer. Gebruik vervolgens een excentrische schuurmachine om de vloer af te werken. Breng een dunne laag verf of schellak aan op de vloer in verschillende lagen voor duurzaamheid. Woonhuizen met een coating op de vloer, zoals polyurethanen, kunnen worden geschuurd en opnieuw worden afgewerkt. Prijzen voor vloer schuren Dikke poorten  worden geschuurd met spaanplaat die ongeveer een halve inch dik is. Maar voor verschillende soorten woningen kan de spaanplaat een dikte hebben van 1 inch of iets meer. Ons bedrijf gebruikt ongeveer 1 inch dik spaanplaat voor het schuren. Verwijder vóór het schuren alle spijkers en schroefkoppen die nog aanwezig zijn. Schuur de vloer met een schuurtrommel of bandschuurmachine. Wij kopen schuurmachines van een stofverzamelingsbedrijf (“The dust collector supply company”) die zeer goed zijn in het gratis weggeven van schuurmateriaal. Onze perimeterwand is 8′ X 8′ en we gebruiken een 1 ½ HP, 125 schuurmachine voor het schuren. We maken het schuren af met de eerste excentrische schuurmachine voor ongeveer 3 minuten, daarna gebruiken we de tweede schuurmachine voor een paar minuten.

Wat gebeurt er met de vloer en de muur na het schuren? “Ik zou verwachten dat de vloer (na het schoonmaken met de emmer) rondom geschuurd zou zijn, vooral waar de vloer de lichtste verflaag had. Heb je de verf er gewoon afgeschuurd met een bandschuurmachine? ” “Juist, we hebben zowel de vloer als de muren geschuurd. Tegelijkertijd hebben we de verf van de vloer en de muur opgeruimd met een emmer (die we gebruiken voor de eindschoonmaak).

Hoe zit het met de muren? “De panelen, of muren, werden schoongemaakt met een sproeier en een beetje water, daarna snel schoongeveegd met een doek. Daarna hebben we een mooie, dikke, geurloze, primer gebruikt om zowel de muren als de vloeren te gronden. Ook hier gaan we weer met een excentrische schuurmachine aan de slag om de bovenkanten af te werken. We verwijderen onze muurbeschermers (sleetschoen en mycathane) en laten de muren klaar voor een verse verflaag. We dachten dat de fabrieksgarantie snel zou verlopen, dus we hebben een nieuwe laag op de muren aangebracht zodra we thuiskwamen en het heeft er al die tijd als nieuw uitgezien.” Hoeveel kost het om een vloer of muur te schuren met een trommel- of bandschuurmachine? We dachten dat het ons maar ongeveer $100 zou kosten om een gloednieuwe drumschuurmachine te kopen voor het schuren van een nieuwe houten vloer. We wilden geen nieuwe kopen voor het volgende doe-het-zelf project!

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.