Recycling Materialen

Herbestemming

Het concept van hergebruik wordt vandaag ook in de bouwindustrie toegepast. Wat ooit hun afvalmateriaal was, wordt nu gebruikt om huizen te bouwen in plaats van huizen te vernietigen. Een voorbeeld van een dergelijk ontwerp zou het gebruik van kunststoffen kunnen zijn in plaats van hout en steen, hoewel deze nog steeds tot de meest populaire keuzes van de bouwers van vandaag behoren. Een goed voorbeeld zou de bouw van huizen uit bamboe zijn in plaats van uit hout.

Bij bouwprojecten worden nu recyclingmaterialen gebruikt. Bijvoorbeeld, in plaats van cement te gebruiken als bouwmateriaal voor muren, kan het cement in plaats daarvan worden gebruikt voor het geluiddicht maken van muren. Metaal, hout, onbehandeld timmerhout, post-frame en staal vormen het leeuwendeel van wat vandaag kan worden gerecycleerd. Aanvankelijk was er meer vraag naar gerecycleerde producten omdat de vorige eigenaar van het gebouw dan geen geld hoefde uit te geven aan bouwmaterialen voor de constructie en na verloop van tijd waren er zeer hoge percentages gerecycleerde inhoud. ATIVEethische mandaat dat maar liefst 25 standaard materialen voor de bouw moeten worden gerecycleerd. Tegen de jaren 1990 waren er een dalend aantal vroegere eigenaars van deze gebouwen die contracten sloten om de materialen te kopen, terwijl velen het zich niet konden veroorloven om kwaliteitsproducten te kopen. Aangezien deze vroegere eigenaars het gebouw reeds in bezit hadden en gebruikten, konden zij niet alleen gebruik maken van de gerecycleerde producten, maar konden zij ook waarde toevoegen aan de reeds lage prijzen van gerecycleerde goederen.

Naarmate meer industrieën materialen recycleren om goederen van hoge kwaliteit tegen lagere prijzen te verkrijgen, kan dit uw eigen industrie zeer ten goede komen en zowel uw klanten als het milieu zeer ten goede komen. Metselbakkerijen en afvalverwerkers  zullen samen met timmerlieden en hoveniers allemaal gebruik maken van deze gerecycleerde goederen. Niet alleen de bouwsector zal er baat bij hebben, maar ook vele andere beroepsgroepen die deze gerecycleerde goederen gebruiken. Is uw bouw papier of timmerhout recyclers of milieuactivisten zijn op zoek naar goedkope en betrouwbare producten voor hun projecten goede doelen organisaties en scholen of zelfs residentiële kantoren? In een poging om nuttige EN decoratieve materialen te recycleren en te Herbestemming, worden veel van deze soorten gerecycleerde goederen nu gebruikt als handgemaakte bakwaren. Veel koekjes worden nog steeds met de hand gemaakt, veel snoepjes worden hergebruikt en veel porseleinen patronen zijn terug te vinden in geretourneerde goederen. Door gebruik te maken van opgeknapte, gerecycleerde of hergebruikte bouwmaterialen kunnen wij zowel onze diensten (doe-het-zelvers) als het milieu een groot voordeel bieden. Gerecycleerde materialen, die nu nog als onbruikbaar of onveilig worden beschouwd, kunnen worden gebruikt voor iets dat onze samenleving en onze toekomst ten goede zal komen. Hergebruik van materialen zal onvermijdelijk de vraag naar nieuwe producten doen afnemen en zo niet-brandstof- en energiebronnen in stand houden.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.