Sliding Door Closet

Schuifdeurkasten

De schuifdeurkast is een combinatie van alle deuren in één kast. De deur kan een enkele deur zijn die horizontaal schuift, maar het kunnen ook dubbele deuren zijn. Deze dubbele deuren bevinden zich ergens in het midden van de kamer of aan een uiteinde van de kamer. Het is erg moeilijk om een kast te kopen met een deuropening aan elke kant, vooral vanuit een budget. Maar de schuifdeur heeft een enorm voordeel ten opzichte van de gewone deur. De schuifdeur vereist geen vrije ruimte boven het hoofd. Het is beter voor sommige kasten dan de muurkast omdat sommige kasten erg laag bij de vloer zijn.

Deze deuren bevinden zich meestal tegen de achterwand van de kast. Als er een opening in een muur is waar de kast tegen de muur aankomt, dan zal de kastdeur tegen de muur rusten. Dit is een geweldige plek om dubbele deuren te hebben, omdat het de kast strakker maakt. Hierdoor blijft er veel ruimte over voor veel hangende kleding. Het nadeel van een schuifdeur is dat wanneer de kastdeur open is er een opening tussen de deuren overblijft.

Een zakdeurkast is een soort schuifdeur die gemonteerd is op een scharnierende “zak”-deur. Met andere woorden, wat met de schuifdeur wordt gedaan, gebeurt op dezelfde manier als bij de gewone kastdeur. Het verschil in het beslag is dat de deur niet overlapt bij het openen. Ik was onlangs in een Home Depot winkel en plukte methodisch alle kastdeuren in de winkel. Ik was  verbaasd over hoeveel verschillende stijlen ze waren. Ik was een set van schuifdeurkast aan het installeren met een zak deur, schuifdeur zak geschilderd deur. Deze kast werd niet alleen gebruikt voor kleding, maar op het glas van de deur zat ook een spiegel. Ze waren aan de binnenkant van de kast, maar ik was verbaasd over de verscheidenheid. Ik herinner me dat toen ik een kind was, de kasten altijd groene balken over de deuren hadden. Typische kastdeuren hadden een balk over de deur en de meeste dubbele deuren. De kastdeuren waren vaak wit omdat dat de meest voorkomende kleur was. Vandaag de dag, kastdeuren zijn bijna overal te vinden, en zijn verkrijgbaar in alle kleuren, materialen, en stijlen.

Veel doe-het-zelvers kunnen zakdeuren of zelfs een volledige kast aan de muur installeren met minder moeite dan u zich kunt voorstellen. Dat is een grote vooruitgang. Denk er alleen aan dat bij een schuifdeur de deuren elkaar overlappen. De deuren in de schuifpui zullen niet opengaan, tenzij u een van deze deuren opzij of van de rails schuift. Dit is ook een van de redenen dat de kosten van de kast hoger zijn dan een gewone kast.De schuifdeur is een ontworpen ontwerp dat is gebouwd voor eenvoudige installatie, eenvoudige beweging, en eenvoudige uitvoering van nieuwe ideeën. Het voordeel is dat ze de goedkoopste zijn. verkopers in de kast de voorkomen meer te kosten dan een gewone kast, maar de installatie is ook goedkoper en gemakkelijker. Nu u de vele voordelen van de Uren hebt gezien, kunt u zich de voordelen van de Schuifdeurkast in uw huis voorstellen. Het is ook een geweldige kastdeur om te hebben voor de kast van een kind ook. De mogelijkheden zijn eindeloos en we kunnen de lage prijs van de kastdeur ook niet benadrukken !

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.