Verschillende soorten dakstijlen

Landelijke schuur

Er zijn twee verschillende dakstijlen beschikbaar. Een daarvan is het gokken dak stijl. Het is een populaire keuze voor schuren in huisjes en boerderijen. De schuur maakt het met de gebruikelijke dak ontwerp van gambrel of schuur stijl. Het zadeldak is een andere keuze. Het is heel gebruikelijk in cottage stijl schuren. De gambel en de gevel hebben beide dezelfde hoogte, die varieert van schuur tot schuur. De combinaties van dakdesign, uiteinden en hellend dak bepalen de algemene stijl van de landelijke schuur.

Over het algemeen hebben huisjes een mezeldak, dat bestaat uit vier zijden, in de vorm van een halve maan. Het gambrel dak, heeft ook een 3-zijdig dak, waarbij het dak twee andere ontwerpen combineert, d.w.z. een zadeldak op het onderste gedeelte, en een dak dat ook zijsneden naar de gevel bevat. Afhankelijk van welk materiaal u kiest, zijn schuren de typische opslagschuur voor veel gezinnen. Het zijn ook vrij aantrekkelijke schuren, en hebben een antwoord voor bijna elke grootte. Tegelijkertijd is er het gevaar bij het gebruik van schuren. Er is het feit; je weet niet echt wat je gaat krijgen. Als gevolg hiervan, schuren zijn niet de meest ideale berging voor grote opslag loodsen. Voor dit soort situaties kunt u een goede aangebouwde schuur gebruiken. De aangebouwde schuur, die u in bijna elke buurt kunt vinden, is de schuur zonder tweede verdieping. Ze zijn meestal bevestigd aan de zijkant van een huis.

De aangebouwde schuur, die wordt gebruikt bij een bestaande woning, is ontworpen om direct naast of aan de schuur te worden gebouwd. Een andere variant is de aangebouwde schuur. Dit soort loodsen is gemakkelijk te vinden, en fabrikanten staan klaar om er een aan uw huis toe te voegen. Deze loodsen kunnen worden gemaakt on-site, of ze kunnen worden gebouwd volgens uw specificaties en vervolgens geleverd en geïnstalleerd. Bouwen van een aangebouwde schuur is geweldig voor degenen die niet veel tijd of de garage te besteden aan huis gebouw en opslag hebben. Dit zijn zeer duurzaam compacte opslag loodsen.

U kunt vele soorten loodsen bouwen, van hout, tot metaal, en tot een combinatie van beide. Bij het bouwen van een aangebouwde schuur stellen we geen grenzen aan onze creativiteit. Wij beschouwen een aangebouwde schuur als een verlengstuk van ons huis, omdat we hem gebouwd hebben om te dienen als herinnering aan waar we de bezittingen laten die we niet vaak gebruiken.

Lees meer

Tuinkantoor

Veranda

 

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.