Wat is het verschil tussen een kunststof- en een PVC-systeem?

Kunststof Vloeren Breda

“Wat is het verschil tussen een kunststof- en een PVC-vloer“? Helaas is er geen eenvoudig antwoord dat voldoende uitlegt hoe de twee van elkaar verschillen. Dat gezegd zijnde, zijn wij ons bewust van het feit dat kunststof en PVC veel gemeen hebben en dat de meesten gemakkelijk zouden zeggen dat de twee worden geïdentificeerd door hun gelijkenissen. Het is ook een feit dat al deze verschillen prima en aanvaardbaar zijn omdat het doel van een vloer is om mensen een ontspannen en comfortabele omgeving te bieden. De verschillen tussen de twee PVC-systemen Gerecycleerde kunststof – PVC is een combinatie van verschillende materialen. PVC kan worden samengesteld uit PVC in zijn natuurlijke staat ( PVC wordt echter zelden gerecycleerd; in plaats daarvan wordt het verwerkt en gebruiksklaar gemaakt voor kunststof vloeren voor vloerbekleding als een alternatief voor PVC. PVC wordt veel gebruikt in loodgietersproducten en wordt ook vaak gebruikt als wit karton, verpakking, buisisolatie en plafondisolatie, onder andere

Terecht is PVC een van de meest valabele gerecycleerde materialen die op een vloer kunnen worden gebruikt, PVC’s worden gesorteerd op recycleerbaarheid en taaiheid. Dit type PVC vertoont een aanzienlijke mate van gelijkenis met PVC-pijp. In feite zijn beide materialen stijf en duurzaam, wat betekent dat zij kunnen worden gebruikt voor de creatie van vele verschillende soorten designpatronen zoals de gerolde of gesneden ontwerpen, het rechte palet, gesneden en gevormde randkenmerken, enzovoort. Dit materiaal is ook bestand tegen schuring, temperaturen, lawaai, en vrijwel alle soorten vocht en vochtigheid. Polypropyleen Polypropeen daarentegen is totaal verschillend van PVC wat de eigenschappen betreft. Polypropyleen is een additief dat dient om het PVC te versterken en tegelijkertijd het plastic zachter te maken. Het kan op veel verschillende manieren worden gebruikt en u kunt er gemakkelijk een zeer stijlvolle vloer mee krijgen. Denk er altijd aan een beslissing te nemen die voor u het beste is in termen van uw persoonlijke wensen, voorkeuren en het gebied waarin u woont. Vergeet niet om ook de prijsaspecten te overwegen nadat u hebt besloten voor welk type vloer u wilt gaan.

De verschillen tussen de twee materialen zijn groter Vergelijk dat nu eens met PVC; dat is kunststof (of poly-P) dat aan de samenstelling wordt toegevoegd om zachter en sterker te worden. Polyolen zijn uiterst taai en hebben een hoge weerstand tegen corrosie. Ze zijn bestand tegen hitte. In feite zijn ze bestand tegen hitte tot wel 30 arrangC), wat hoger is dan alle aanwezige polymeren. Ze bieden een veel hogere mate van stabiliteit. De toegevoegde polymeren verhogen de duurzaamheid en de sterkte van het materiaal. Daarom zijn PVC vloertegels, ook al bestaan ze uit verschillende materialen, veel duurzamer dan polyding. Dat komt omdat de componenten door intensief verkeer worden afgebroken en ze worden samengevoegd om de verschillende taken van de tegels uit te voeren. Wanneer het wordt opgebroken, krimpt het ook en wordt het tegelijkertijd geëxpandeerd. Poly systeem materialen zijn minder duurzaam dan PVC vloertegels. PVC vloertegels kunnen in elke richting worden gelegd. De meest voorkomende ontwerpen zijn offset of ‘Sawtooth’, waarbij de tegels inrichtingen zijn om de waterlijn te reinigen nadat deze door hevige stroming is ontstaan. Hoe dan ook, als u uw tegels wilt vervangen, is de keuze tussen deze twee opties vaak niet voldoende. In feite, het verwijderen van de noodzaak om nieuwe systeem te installeren zal u toelaten om uw oude en rottende vloer te handhaven voor geruime tijd. Aan de andere kant, als u ervoor kiest om te leven met uw oude vloer, maar zijn wanhopig om het te moderniseren, kunt u overwegen over de nieuwste rubber vloeren die zijn snel vervangen water gebaseerde vloertegels overal.

Lees meer

Marmoleum

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.