Wat is impregnatie

Dak impregneren

 

In de meeste gevallen wordt impregneren beter geacht dan behandelen. Waarom? De ondergrond moet schoon zijn om met impregneren te beginnen. Het enige wat nodig is, is een bindmiddel (coating), verf, pigmenten, kleurstoffen of karton, coatingtechnieken (sling, wire, roll), schuren en borstelen. Er is geen penetratie nodig – in tegenstelling tot een decoratieve behandeling met een chemische stof. Gewone verf dringt niet in het oppervlak van hout, ondanks vele malen aanbrengen.

Impregneermethoden

Er kunnen verschillende soorten oppervlakken worden behandeld, waaronder kaal minimaal hout, metaal en oppervlakken die hoofdzakelijk aan weersinvloeden zijn blootgesteld. Algemene impregneermethodes zijn oppervlaktebehandeling, snijden, verweren, meestal impregneren van natuurlijk hout (b.v. grenen) en meubelen.

In sommige gevallen kunnen andere tips, impregnatiekleurplannen en andere alternatieven voor impregnatie worden gebruikt.

MPH Oearances benadrukt het gebruik van impregnatie picturale french polish als een frequente impregnatie techniek die de voordelen heeft boven andere procedures vanwege de lage chemische verbindingen en koeling consistentie. Dye bleeding is een andere oppervlaktebehandeling met een agressievere behandeling die gevoelig is voor bleken en uitdrogen.

Algemeen impregneren wordt omschreven als het impregneren van een materiaal met een van de volgende behandelingen: airless impregneren, lijm impregneren, bijtende impregneren, brand impregneren, zuur impregneren, silicium impregneren, riet impregneren, gesmolten impregneren, flocking impregneren, penetrerende impregneren en Stone impregneren.

Onmiddellijk gebruik van waterafstotend middel, pigment of de agressievere olie-impregnering is voor hout een betere oplossing dan de laagwaardige impregnering in geval van gebruik met veel slip. Het beste resultaat voor hout moet worden verkregen door impregnatie te factureren, terwijl corrosie een belangrijke optie is als de eerste aanwezigheid niet wordt gecontroleerd wanneer impregnatie wordt uitgevoerd. Streef altijd naar de meest doeltreffende methoden en laat alle plaatsen zorgvuldig inspecteren.

Werkzaamheden en schoonmaak

Alle impregneerprocédés, vooral verven, hebben te maken met toepassing, kleurmengsel en ondervonden droging. De meeste processen hebben te maken met de slechtste omstandigheden. Wanneer een oppervlak mager en het spelen van een rol is uiterst moeilijk om te worden epoxycoat, over alle voordelen van impregnatie verloren gaan en de materialen schoon. Conditie damp impregnatie waarden van zand impregnatie zijn lager (30 tot 50 procent) dan alternatieve chemische impregnatie (65 tot 85 procent).

Het te impregneren oppervlak moet schoon zijn. Het maakt het mogelijk om verf aan te brengen – geen impregnatiematerialen die giftige elementen in de lucht kunnen veroorzaken, maar “schoon” te gebruiken. Voorbereiding van kaal hout impregneren is altijd het beste proces. De impregnering moet worden gedaan met behulp van water (zoveel mogelijk). Er moet een hechtend middel worden gebruikt dat niet langer dan een dag blijft zitten.

Met impregneren voor auto’s wordt de eerste laag van het patina bedoeld. Dit komt omdat deze behandeling de neiging heeft de gemakkelijkste van alle behandelingen te zijn. Het is bijzonder efficiënt en snel. Het impregneren van auto’s wordt meestal gedaan vanwege het lage tot matige waterverbruik voor de behandeling van impregneren (lak als topping) impregneren (lak als satin). In sommige gevallen (disatisfactie, verkeerslichtomstandigheden) kan een laagdikte worden bewoond. Aangezien impregnatie droogtijd kort is (verwerkbaarheid en verf garanties) probeer deze coating behandeling zo snel mogelijk te benaderen. Gebruik een schone ondergrond met water.

Schrapen van kleine onderdelen bij oppervlaktevoorbereiding, oxidatie en ultrasone reiniging

Het schrapen van kleine delen bij de oppervlaktevoorbereiding wordt gedaan om het segmenteren en extraheren van ijverige oppervlakken te vergemakkelijken bij de voorbereiding voor de impregnatiebehandeling. U kunt gewoon scherp schraapgereedschap gebruiken om het geschraapte oppervlak te verwijderen. Spuit epoxy op het geschraapte oppervlak om eventueel vuil (kalkaanslag) en kit aan te brengen Gebruik ook epoxy met 100 procent acrylaatdrooglijm. Maak tussen de nacht en de ochtend schoon als de opgeloste onzuiverheden beginnen los te laten. Een mengsel van water, detergenten moet worden gebruikt, maar niet droge oplosmiddelen epoxy verwerkt.

Samengestelde infrarode opheldering dient een soortgelijk doel als afschrapen en afbreken. Er zijn situaties waarin een vloeibare impregnering na verloop van tijd vast is geworden, met name na het zelf prepareren van de wet 3e editie. Een onjuiste chemische hechting van het oppervlak kan de oorzaak zijn dat de reparatie mislukt.De reinigingsprocedures moeten op soortgelijke wijze worden uitgevoerd. Gebruik van 1 tot 2 markeer camera’s en veel tijd is nodig. “lit on film” of lichtreflectie op het gemarkeerde oppervlak wordt dan voor een bepaalde periode door u gemarkeerd. om het uiteindelijke reflecterende vermogen van het oppervlak te vergroten. het bereiken van 30 minuten is meestal nuttig om van de materie af te komen.

Lees meer:

Dakreiniging

Dak coating

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.